Torskwrap med sting
2 portioner
10 min
Ingredienser
- 2 st torskportioner
- 5 cm gurka
- 0,5 st chili
- 1 näve böngroddar
- ½ dl créme fraiche smaksatt med chili
- Olja och smör till stekning
- 6 st coktailtomater
- 1 stor näve babyspenat
- Panko till panering

Gör så här
1.
Dela torsken i mindre bitar och rulla den i panko. Ca 7 bitar per torsk.
2.
Stek torskbitarna i olja och smör på medelhögvärme och lägg ner spenaten precis när torsken är klar. Slunga runt och häll över på en tallrik tills det är dags att göra din wrap.
3.
Dela tomaterna på hälften samt gurkan och skrapa bort kärnorna från gurkan och dela den i mindre bitar.
4.
Strimla chilifrukten och salladslöken tunt.
5.
Bygg din Wrap med crème fraiche och alla grönsaker samt toppa med fisken och spenaten. Strö över salladslök och chili. Det passar väldigt bra med rostade cashewnötterna i.

