Torskwrap med sting

(4/5)

2 portioner

10 min

Ingredienser

  • 2 st torskportioner
  • 5 cm gurka
  • 0,5 st chili
  • näve böngroddar
  • ½ dl créme fraiche smaksatt med chili
  • Olja och smör till stekning
  • 6 st coktailtomater
  • 1 stor näve babyspenat
  • Panko till panering

Gör så här

L

1.

Dela torsken i mindre bitar och rulla den i panko. Ca 7 bitar per torsk.

L

2.

Stek torskbitarna i olja och smör på medelhögvärme och lägg ner spenaten precis när torsken är klar. Slunga runt och häll över på en tallrik tills det är dags att göra din wrap.

L

3.

Dela tomaterna på hälften samt gurkan och skrapa bort kärnorna från gurkan och dela den i mindre bitar.

L

4.

Strimla chilifrukten och salladslöken tunt.

L

5.

Bygg din Wrap med crème fraiche och alla grönsaker samt toppa med fisken och spenaten. Strö över salladslök och chili. Det passar väldigt bra med rostade cashewnötterna i.

Varför tycker 9 av 10 att de smakar bättre än färskt?