Torsk i Micro med pepparrot samt kålsallad
2 portioner
20 min
Ingredienser
- 2 st torskportioner
- 2dl crème fraiche
- 2 msk ajvar
- 1 msk riven pepparrot
- 1 liten klyfta rödkål
- 1 liten klyfta Vitkål
- ½ Gullök tunt skivad
- Böngroddar
- ½ Morot riven
- Fisksås 1 tsk
- Ponzu soya 1,5 tsk
- Svarta sesamfrön
- Svartpeppar
- Salt

Gör så här
1.
Kör tinade torskportioner i micro på ca 400 watt 1,5 minut
2.
Blanda creme fraiche, ajvar och riven pepparrot
3.
Häll blandningen över fisken, ställ in i micro på ca 400 watt ca 3 minuter
4.
Skiva vitkål, rödkål, gullök gärna på madolin. Blanda upp med böngroddar
5.
Blanda ihop dressing ponzu soya, fisksås smaka av med salt och peppar
6.
Bland ihop skivade grönasker med dressin
7.
Lägg upp på tallrik

