Torsk i Micro med pepparrot samt kålsallad

(4/5)

2 portioner

20 min

Ingredienser

  • 2 st torskportioner
  • 2dl crème fraiche
  • 2 msk ajvar
  • 1 msk riven pepparrot
  • 1 liten klyfta rödkål
  • 1 liten klyfta Vitkål
  • ½ Gullök tunt skivad
  • Böngroddar
  • ½ Morot riven
  • Fisksås 1 tsk
  • Ponzu soya 1,5 tsk
  • Svarta sesamfrön
  • Svartpeppar
  • Salt

Gör så här

L

1.

Kör tinade torskportioner i micro på ca 400 watt 1,5 minut

L

2.

Blanda creme fraiche, ajvar och riven pepparrot

L

3.

Häll blandningen över fisken, ställ in i micro på ca 400 watt ca 3 minuter

L

4.

Skiva vitkål, rödkål, gullök gärna på madolin. Blanda upp med böngroddar

L

5.

Blanda ihop dressing ponzu soya, fisksås smaka av med salt och peppar

L

6.

Bland ihop skivade grönasker med dressin

L

7.

Lägg upp på tallrik

Varför tycker 9 av 10 att de smakar bättre än färskt?